Author Topic: Spominjanje sanj v sanjah/drugi pozornosti  (Read 4919 times)

Offline Holotropic

• Newbie
  • *
Spominjanje sanj v sanjah/drugi pozornosti
« on: 17 August 2014, 09:03:15 »
Danes se mi je zgodilo nekaj ful zanimivega. Imela sem dvoje lucidnih sanj kar zgodaj v noči po mojem. Preden sem šla spat sem šla brez namere za LD, saj zadnji teden delam WBTB metodo. No, ampak vseeno so se zgodile lucidne, prve so bile zelo kratke, v drugih pa je bilo kot da bi lucidnost prenesla iz prvih. Nisem delala RC v drugih, a sem nekako vedela da sanjam, čeprav sem se potem vmes malo izgubila in nisem bila več lucidna.

No, kar je zanimivo je pa to, da sem se v tretjih sanjah zavedla, da sem imela LD in sem potem v sanjah šla čez kartografijo. Tako da sem si potem zjutraj ko sem se zbudila zrisala kartografijo teh dveh sanj po spominu v budnosti in zaključkih do katerih sem prišla v tretjih sanjah.

Po moji interpretaciji je to znak, da je moja namera za sanjanje kar precej trdna že, če še v sanjah delam kartografijo :)

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
Re: Spominjanje sanj v sanjah/drugi pozornosti
« Reply #1 on: 17 August 2014, 10:08:24 »
To je vsekakor odličen znak! :thumbsup:

Zanimivo; ni še tako dolgo nazaj, ko sem se pogovarjal s prijateljico, ki je prav tako povedala, da spomine iz prejšnjih sanj prenaša skozi sanje tako, da v vsakih naslednjih obnovi vsebino prejšnjih. Če delaš celo kartografijo, pa še toliko boljše - konec koncev raziskuješ strukturo druge pozornosti / sanjskega sveta od znotraj (posledično - več podrobnosti in dragocenejši uvidi, ker so brez vpletanja racionalnega uma). :thumbsup: