25.11.2008 [
sanje ]
Ne vem, zakaj nisem naredil dan pavze, ampak mi ni niti malo žal.
Zbudil ob 0:20 (spat sva šla že nekaj po deveti), 10 minut kasnej popapcam 1x LD in nazaj v horizontalo. Se mi zdi, da sem se samo trikrat okrog obrnil in že sem se znašel v Zoni somraka.

V naslednjem trenutku mi je potegnilo, da sanjam (triger odgrnjena zavesa v kuhinji), potem pa je dogajalo na visoke obrate. Vmes vsaj en FA, po katerem sem se spet zavedel, da sem še vedno noter (tokrat je bil triger dodatna svečka na mizici). Potem nekaj "standardnih" scen s preganjanjem; pred zasledovalci tečem po ogromnem travniku in razmišljam, kako lepo bi bilo letet. V naslednjem trenutku se dvignem v zrak in približno 5 metrov nad tlemi preletim fantastično pokrajino po dolgem in počez. Po poti preletim starinsko kočijo in nenavadno luknjo. Firbec ne da miru, zato se odločim raziskovat...
Znajdem se v nekakšnem "notranjem svetu", kjer sem - zdi se mi - podoživel sedem življenj (Perzija, stara Grčija, nekakšne gladiatorske arene, ribja tržnica?,...) in po fenomenalni izkušnji prišel do nekaj zanimivih uvidov.
Zbudil sem se ob 2:46. Žal mi je le, da mi ni uspelo vsega zapisat - to bi bil vrhunski film...
In lak'ech ala k'in