Author Topic: [Smiley] DeLiRiJi (1)  (Read 67551 times)

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
Re: [Smiley] DeLiRiJi (1)
« Reply #105 on: 15 January 2009, 11:16:44 »
mi je pa zanimivo kako se stvari prepletejo še z drugimi vsebinami!!  :twisted:

Kaj imaš v mislih?

Offline Lina

• Newbie
  • *
« Reply #106 on: 15 January 2009, 11:57:11 »

od tegale preleta pokrajine se spomnim opazovanja ptiča-torej enega od tvojih subtilnih teles.. sama sem bila ravno tako v "leteči" obliki...kaj ni lepo, da se skupaj podava v let !;D
sem te malo spodbodla, če lahko opišeš pokrajino "pod sabo"...hihihihi
(kot ptič si fascinantno lepe modre barve in izvajaš nenavadne lupinge v zraku, tako da se seveda ne čudim, ko praviš, da te je let popolnoma prevzel-v tistem trenutku sem pomislila celo na spiralo, ki je bila verjetno tudi zraven-takšne stvari izvaja ona, tako da morda ti je kaj pokazala-ali v teh sanjah ali v katerih prej)...

hmmm..glede "seksa" v lucidnih sanjah imam par izkušenj, da je možen in precej intenziven-seveda ni tak kot v realnosti-fizični pojavnosti in tega tudi ni pričakovati (morda ti bo bolj jasna slika, če zaupam, da lahko skočiš v živalsko obliko ali celo obliko nekaterih drugih nečloveških bitij, recimo vilinskih)!!!hihihihi :P

na podlagi prispevka na forumu lucidnih sanj sicer nisem izluščila nič posebnega, razen tega, da sem ostala nekje na sredini prehoda v lucidne sanje in nato bila kar precej nejevoljna, da sem sploh poskusila nekaj tako bizarnega..(izguba energije, nič več od tega). >:( poleg tega pa je ob mojih neuspelih poskusih izgleda nekaj uspelo moji mački, saj jo je med mojim počitkom naenkrat vrglo "ven" iz sanjanja in jo odneslo kake dva metra stran (kar izgleda tako, da jo iz precej živih sanj butne v realnost in jo iz postelje vrže v steno nasproti sobe)..hahahah : )pišek bogi mali...

vsebine kasneje od tistega obiska pri babici, sem zaznala kot nekaj kar te ovira od tega, da bi ostal v prostoru, kamor sem te pripeljala-več boš izluščil sam...

sem ti pa nazadnje pravila, da imam pri teh stvareh starejšo žensko prijateljico-vodnico--že od otroštva..tako da izgleda si jo spoznal : )če bi se sama podajala na pot do "prednikov" bi bila precej težka, ane?
se spomniš še kakih bolj detajlno vizualnih stvari v tem prostoru?

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #107 on: 15 January 2009, 13:39:23 »
Ja, lupingov se spomnim... 8) Ni čudno, da mi je od pokrajine tako malo ostalo... :P :mrgreen:

hmmm..glede "seksa" v lucidnih sanjah imam par izkušenj, da je možen in precej intenziven-seveda ni tak kot v realnosti-fizični pojavnosti in tega tudi ni pričakovati (morda ti bo bolj jasna slika, če zaupam, da lahko skočiš v živalsko obliko ali celo obliko nekaterih drugih nečloveških bitij, recimo vilinskih)!!!hihihihi :P

Ja, zato sem pa rekel, da mi to ne gre čisto skupaj. :-\ Si bom prav čas vzel in pogledal, kako "daleč" sem prišel v lucidnih sanjah...

na podlagi prispevka na forumu lucidnih sanj sicer nisem izluščila nič posebnega, razen tega, da sem ostala nekje na sredini prehoda v lucidne sanje in nato bila kar precej nejevoljna, da sem sploh poskusila nekaj tako bizarnega..(izguba energije, nič več od tega). >:( poleg tega pa je ob mojih neuspelih poskusih izgleda nekaj uspelo moji mački, saj jo je med mojim počitkom naenkrat vrglo "ven" iz sanjanja in jo odneslo kake dva metra stran (kar izgleda tako, da jo iz precej živih sanj butne v realnost in jo iz postelje vrže v steno nasproti sobe)..hahahah : )pišek bogi mali...

Si ga kar predstavljam... :mrgreen:

vsebine kasneje od tistega obiska pri babici, sem zaznala kot nekaj kar te ovira od tega, da bi ostal v prostoru, kamor sem te pripeljala-več boš izluščil sam...

Zanimivo; obiska pri babici (izvzemši njeno hišo) se sploh ne spomnim... ???

sem ti pa nazadnje pravila, da imam pri teh stvareh starejšo žensko prijateljico-vodnico--že od otroštva..tako da izgleda si jo spoznal : )če bi se sama podajala na pot do "prednikov" bi bila precej težka, ane?
se spomniš še kakih bolj detajlno vizualnih stvari v tem prostoru?

Zakaj potem "sirena"? In kdo sta njeni mladi prijateljici? :-\

Stvari v katerem prostoru misliš? Pri teh ženskah ali v "lokalu" s sorodniki?

Offline Lina

• Newbie
  • *
« Reply #108 on: 15 January 2009, 20:26:24 »

večino odgovorov boš našel sam : )

gre za žensko verigo, ki se plete v zgodbi s tvojo babico-jaz imam vez predvsem z njo, to sem ti že zaupala. Kakor sem jasno zaznala najino komunikacijo, ti želi še nekaj pokazati (odpira ti ena vrata zaznave-en prostor iz katerega nekaj črpaš-mislim da je v povezavi s sanjami)..jaz te do prostorov, ki ti jih ona pokaže le pripeljem in tako je bilo tudi nazadnje..kaj se je dogajalo kasneje si nisem zapomnila, saj za moje delovanje ni bilo potrebno in sem se umaknila iz teh vsebin (kot kaže pa je ostalo nekaj kar se je mislim da že enkrat odprlo ;)..delavnica!?..)
sporočila ki so zate-kot naprimer to da so "sirene", bodo verjetno razumljiva predvsem tebi..
glede na to, da pri tovrstnih sprehodih (do prednikov-že umrlih) imam ob sebi vodnico, kot sem ti nazadnje omenjala, je zelo možno, da si ujel nekaj kar si želel vedeti..poskusi se vrniti nazaj-konec koncev si "povabljen" in še kaj vprašaj-kaj praviš na to?  :thumbsup:
morda bo kaj od tega zanimivo tudi meni, saj svoje vodnice ne srečam kar tako-moram pa tudi kar takoj omenit, da vsekakor ni "od muh" in ima svoje "šamanske trike"...(kar pa se je tudi že enkrat odprlo..) ;)
si pomislil, da bi skadil tistile "zvitek"!!!heheheh : )

torej moj del se je vezal predvsem na prekrasen let-takrat je bila moja lucidnost najmočnejša..

raziskuj naprej-jaz pa sem vedno v bližini : )**

juhu-noč bo kmalu tu!!

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #109 on: 15 January 2009, 20:58:46 »
Zanimive vidike osvetljuješ... :) Hvala! :thumbsup:

Bomo videli, kaj prinese nova noč... ??? :mrgreen:

Offline Lina

• Newbie
  • *
« Reply #110 on: 15 January 2009, 21:25:54 »

enako tudi ti osvetljuješ marsikaj : )
hvala**

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #111 on: 15 January 2009, 21:35:12 »
Me veseli, da med vsemi mojimi silnimi vprašanji najdeš kak "odgovor", ki ti prav pride... :o :mrgreen:

Offline Lina

• Newbie
  • *
« Reply #112 on: 15 January 2009, 21:59:01 »

pravzaprav marsikdaj "stakneš" paketek mojega nezavednega in mi podajaš ključe za
bolj jasen uvid v mojem delovanju..to je kar precejšen pogum-vsaj iz tvoje strani, saj izgleda
prideš nazaj brez nepotrebnih bremen : )

:thumbsup:

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #113 on: 16 January 2009, 10:41:13 »
Verjetno gre za precej "nezavedno" delovanje... :-\

Kakor koli že - :thumbsup:

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
[29.01.2009] Kje se konča sfera zaznave? [LD]
« Reply #114 on: 29 January 2009, 17:22:22 »
[Četrtek, 29.01.2009]
Kje se konča sfera zaznave?

Zbudil ob 4:01. Ob 4:15 vzamem 1xLD, 1x Dreamscape in 1x Alpha GPC, nato nazaj spat... Nekaj časa se obračam po postelji, razmišljat začnem, da bo to spet ena od ta dolgih... Naenkrat začutim rahlo tresavico in ko se obrnem na drugo stran, opazim, da mi vidno polje preliva prijetna modra barva, v kateri se izrisujejo razni svetleče obrobljeni vzorci. Kmalu me odnese...

6:30
Znajdem se v babičini hiši na Šolski. Vstopi babica; mlajša je in bolj vitka, ne uporablja bergel.
Takoj mi je jasno, da sanjam. Pozdravim jo in jo vprašam, kako se ima. Med tem, ko mi pove, da se dobro počuti, se prav po otroško poči na rit; na obrazu ji igra širok nasmeh. Vesel sem, da jo spet vidim, še bolj pa, da sem zavesten v sanjah. Spet se odprejo vrata in v hišo vstopita fant in dekle (Nata??). Na njenem obrazu je porogljiv nasmeh, ko me vpraša, če vem, da govorim s fantomom. Povem ji, da vem; takoj dobim občutek, da je tu, da bi me zmotila. Na hitro se izgovorim in odidem v babičin kabinet; razmišljam, kaj sem že načrtoval. Ko mi v glavo šine ideja, da bi rad videl, kje se konča ta sfera zaznave, se spet pojavi na vratih in mi nekaj govori. Ne poslušam je; odprem okno in skočim na stopnišče. Zdi se mi, da sem jo presenetil; zaslišim jo, ko zakleje in se nagne skozi okno. Čutim, da me išče. Skrijem se za avtomobile na dvorišču in se potuhnem. Premišljujem, kam naj sploh grem. Med tem na smreki v moji bližini pristane vran in ko pomislim, naj mi pokaže pot, odleti proti SZ (mimo "nore Hilde" proti hribom). Vstanem, da bi stekel za njim, a obstojim, ko pogledam proti severu (proti sosedu); nebo postane spackano, izgleda, kot da se mavrične barve narobe prelivajo. Nekaj časa opazujem nenavadno anomalijo, nato pa za seboj spet zaslišim glas. Nata me sprašuje, kaj je narobe z nebom pastelnih barv in namesto odgovora se poberem...
Tečem skozi nepoznano mesto. Na koncu ulice avtobusna postaja, na njej leži možakar neprijetnega videza. Ko me opazi, vstane in se nameni proti meni. Pripomni, da imam zagotovo kaj zanimivega v nahrbtniku, nato se požene v tek. Obrnem se in stečem v smeri, iz katere sem prišel, nato zavijem v stransko ulico. Tečem do konca, nato zavijem v podhod (podzemna garaža?). Ko najdem izhod, je moj zasledovalec že daleč zadaj; počasi nadaljujem proti bližnji gostilni.
Hočem iti skozi, a opazim, da se pri izhodu skupina ljudi preriva; izgleda, da se bodo stepli. Ne mine minuta, ko res zapojejo pesti. Obrnem se in odidem v nasprotni smeri. V drugem prostoru naletim na tri fante (podobni so znancem iz osnovne šole), ki se nekaj igrajo. Izgleda kot knoblanje ali pa "razparči se..."; fantje se ob igri očitno zabavajo, saj se prerivajo in skačejo, kot otroci...
Znajdem se na ulici, kjer naletim na moškega in žensko. Zdi se, da vesta za moj namen in mojo zagato (glede meje sfere zaznave). Pomagata mi do nekod (?!? – spomnim se vožnje z avtomobilom, nekega orožja...?) in ko ju sprašujem, kdo sta, mi povesta, da se bomo še srečali...

Potem se zbudim...

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #115 on: 04 February 2009, 14:25:44 »
Dejan! Se spomniš česa iz današnjih sanj...?

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
[09.02.2009] Severna meja [LD]
« Reply #116 on: 09 February 2009, 20:11:32 »
[Ponedeljek, 09.02.2009]
Severna meja

Zbudil ob 1:18. Ob 1:30 vzamem 2x LD in 1/8 johimbina (~0,675 mg), nato nazaj spat. Preden zaspim, traja precej dolgo, potem...

3:49
Večer je. Pridem do sorodnikov; mislim, da na počitnice? Ko pridem tja, sem močno utrujen in rahlo zadet, tabletke za sanjanje prijemajo. Pozdravimo se, po krajšem klepetu grem spat. Ponoči me zbudijo glasovi, ki prihajajo iz hodnika. Pogledat grem, kaj se dogaja in skozi priprta vrata opazim skupino moških, ki se pritajeno pogovarjajo. Opazijo me in vstopijo v stanovanje. Odpravijo se proti otroškim sobam, kjer se najprej spravijo na mlajšega bratranca. Ves zmeden in zdaj še bolj zadet grem po stanovanju nenavadne oblike, iščem strica, da bi mu povedal, kaj se dogaja. Seveda spi in ko ga zbudim in mu povem, da so bila vrata odprta, me potolaži, da so tako dogovorjeni. Doda, da za manjšo kompenzacijo. Vstane in odide proti otroški sobi. Ko pride tja, moški ravno izruvajo bratrancu dva zoba. Stric reče, da je vse v redu in se obrne, med tem pa možje planejo proti meni. Ko se zlobno zarežijo, vidim, da imajo vsi škrbine...
Znajdem se v neki drugi zgradbi. Sem na hodniku, pred mano so strme, visoke stopnice. Stečem po stopnicah navzgor in znajdem se v ozkem hodniku. Čez čas pridem do nekakšne restavracije na vrhu zgradbe. Ljudje me začudeno gledajo, zato se na hitro poberem. Še nekaj časa tavam po zgradbi, preden najdem pot ven.
Stojim v naselju pod večjim hribom in
brez kančka dvoma vem, da sanjam. Prešine me, da bi ugotovil, kje se konča sfera zaznave. Podam se navzgor in precej časa hodim, preden se hrib končno zravna; vrh je kljub temu še daleč. V daljavi opazim na pol golo deklico, ki razigrano skače po visoki travi. Na glas pokomentiram, da je škoda, da je tako daleč in takrat se oglasi dekle ob steni hiše v bližini, ki je do tedaj nisem niti opazil. Prikupna blondinka do ramen dolgih, rahlo kodrastih las je oblečena v izrazito kratke roza hlačke in roza majčko s kratkimi rokavi (le kako sem lahko to spregledal?!?). Vpraša, če sem hotel videt to, pri tem pa privzdigne hlačke, da se za trenutek pokaže njen metuljček. :twisted: Poredno se nasmeji in si popravi hlačke, nato se zaklepetava. Povem ji, da me zanima, kje sem in kaj je za gozdom naprej od naju. Nekako se uspeva sporazumet, da je gozd okrog in okrog (sveta sanj?) in da sva nekje tik pod severno mejo (čisto rahlo proti zahodu). Ko debatirava naprej, deklica ponudi, da gre z mano. Odideva navzgor po hribu; najprej nadaljujeva proti severu, nato zavijeva proti vzhodu. Čez čas prideva do osamljene koče. Preden dekle vstopi, mi pomaha, naj grem z njo. Na hodniku naju prestreže prijetna starejša ženska, očitno njena mama. Pozdravi hčerko, nato odfrfota po opravkih. Dekle mi pokaže proti vratom na levi, nato odide proti manjšemu prostoru na koncu hodnika. Kmalu ugotovim, da gre na stranišče, zato odidem v prostor, kamor me je napotila. Znajdem se v kuhinji, kjer naletim na njenega očeta. Ta me precej direktno ogovori; pripomni, da ne ve, niti ga ne zanima, kakšne načrte imam z njegovo hčerko, nato pa na mizo pred mano odloži dva ključa nenavadnega videza. Pove, da nama bodo prišli prav in preden se mu uspem zahvalit, na hodniku zaslišim njen glas. Pridruži se nama in se na hitro poslovi od očeta, nato odideva naprej.
Nadaljujeva proti vzhodu. Preden se teren naslednjič zravna, prideva do ograde, v kateri je polno živali. Naenkrat se proti nama vsuje cel stampedo in kar nekaj časa mine, preden lahko spet nadaljujeva pot.
Med potjo naju ujame ploha in deklica se začne pritoževat, da ne mara dežja in da bi bilo lepo, če bi bilo spet sonce. Ker vem, kje sem, poskusim spremenit vreme, a mi uspe doseči le, da naju zalije še močnejša ploha, ki se že naslednji hip neha. :P ;D Premočena do kosti greva naprej...
Med potjo me zazebe in razmišljat začnem, da bi bilo fino zamenjat oblačila, ker sva popolnoma premočena. Naenkrat opazim, da so oblačila spet suha. ??? :-\ Razmišljam, če bi se zdaj lahko zbudil in naenkrat me začne odnašat...
... Spet pri sorodnikih. Bratranec se sunkovito prebudi; zavpije. Družina se zbere v njegovi sobi, potem pove, kaj je sanjal. Reče, da bo stric umrl. ??? Teta ga tolaži, nekdo pripomni, da jaz zagotovo vem, kaj to pomeni (kot jezik sanjskih simbolov). Premišljujem o spremembi odnosov med njima in naenkrat me spet premakne...
Z dekletom (Niko??) prideva do gostilne višje v hribih. Tu naletiva na nekaj njenih prijateljev; o robu sfere še vedno ni sledu. Nekaj časa klepetamo, zanima me, kje smo. Nekdo omeni, da smo pod Golico? Čez čas se posloviva. Rečem jim, da so za hribovce kar v redu družba in v šali se razidemo.
Tečeva nekam navzdol; izgubim jo izpred oči. Naenkrat me blazno pritisne na potrebo, malo me zaskrbi, da mi ne bi zunaj ušlo... Stopim do roba neke hiše tik ob stopnicah in ko enkrat začnem, ne neha in ne neha...

Potem se zbudim; še vedno je vse suho... :mrgreen: Skočim na stranišče, zapišem sanje, ob 4:25 nazaj spat...

Sledijo še ene nelucidne sanje

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
[12.02.2009] Riba na suhem [LD]
« Reply #117 on: 13 February 2009, 18:54:30 »
[Četrtek, 12.02.2009]
Riba na suhem

Zbudil ob 3:01. Ob 3:15 vzamem 2x LD in 1/8 johimbina, nato nazaj spat. Nikakor zaspat... :P Premetavam se in se obračam okrog, ob 4:14 vzamem še 1x L-teanin in še enkrat poskusim zaspat. Nič od tega; suh zrak, prevroče, premrzlo, prenizko, previsoko,... :P Ob 4:35 sedem in navijem cigareto. Odprem okno, pokadim; ob 4:45 poskusim še enkrat. Tokrat se hitro začne pulziranje. Poslušam ga in spremljam njegovo pospeševanje, čakam, da me izstreli v sanje. Potem draga začne nekaj telovadit in ko se obrnem, me vrže ven. Malo zatem mi končno uspe zaspat...

6:30
Znajdem se v nekakšni votlini
in takoj mi potegne, da sanjam. Ko se razgledujem naokrog, v temnem kotu opazim premikanje. Pridem bližje in kmalu ugotovim, da gre za nekakšnega morskega psa. Premišljujem, ali je ta pravi in za test usmerim vanj mezinček desne roke. Nenavadna žival zažari v odtenkih modro-zelene svetlobe in med tem, ko poskušam povezat, kaj se dogaja, me nekam premakne (tranzit?!?).
Znajdem se na bolj odprtem prostoru, čeprav je še vedno prisoten občutek globine (mogoče kanjon?). Izgleda, da gre za nekakšno vasico ob precej strmem hribu. 5 ali 6 prebivalcev, občutek imam, da niso ta pravi. Začnem jih testirat z mezinčkom in najstarejši (verjetno njihov vodja?) se mi začne smejat. Poskušam mu pojasnit, kaj počnem, pa mi odgovori, da mi to tu ne bo koristilo. ??? Kljub vsemu vsake toliko koga naciljam, ker se mi zdi, da mi to pomaga ohranjat pozornost. Pogovarjamo se o nekakšnih rastlinah in možakar me pelje v svoj rastlinjak. Kaže mi neke kaktuse (zdijo se mi znani...), potem pa nekakšno nenavadno rastlino. Ko mi jo da v roke, takoj ugotovim, da gre za neko vrsto mesojedke. Pove mi, da ta rastlina pri nas ne obstaja (ni klasificirana?) in ko ga vprašam, če mi da seme, pripomni, da nima smisla, ker je ne morem prinesti ven... Potem me začne odnašat... Trudim se, da bi ostal noter, a mi zmanjka energije...

Znajdem se pri starih starših. Na obisku je tudi stric s fantoma; debatiramo. Pride bivši sodelavec, ki prinese celo zalogo rastlinc. ;D Med tem, ko razkazuje, kaj ponuja, uleti policaj; nastane prava racija. Dva paketka različnih vrst skrijem pod sedež, nato odidem na stranišče.
Opravim svoje; zamašim školjko. :P Ko pridem nazaj, policaja ni več, prav tako pa ne tudi naših rastlin, denarja in ključev od avta. :'( Bratranec se ponudi, da me bo zapeljal na postajo. Preden greva, izpod sedeža potegnem vrečke z rastlinami, ki si jih razdelimo, potem odidemo iz hiše. Stojimo na parkirišču in klepetamo. Pozornost mi pritegne precej velik pes, ki skače po sosedovi parceli. Naenkrat plane proti babičini hiši in dedek zavpije, naj hitro zapremo vrata. Preden priteče do ograje, se pes zruši po tleh in obleži...
Na policijski postaji. Pregovarjamo se, da gre za nesporazum. Po nekonstruktivni debati mi policaj vrne ključe od avta in ko se hočem dpravit, opazim, da iz njih visi obesek z Nissanovim logotipom.Vrnem se noter, zamenjam ključe,... Preden odidem, opazim, da bi moral v ponedeljek, 16., ob 8:30 iti na pogovor glede drog v Slovenj Gradec. Pregovarjam ga, naj mi da mir, ker imam v ponedeljek službo v Ljubljani...

Potem budilka...

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
[14.02.2009] Sobranat [LowLD]
« Reply #118 on: 15 February 2009, 10:21:15 »
[Sobota, 14.02.2009]
Sobranat

Zbudil ob 1:03. Ob 1:19 vzamem 2x LD in 1x Alpha GPC (600 mg), nato nazaj spat...

3:37
Grem proti stranišču. Ko zaprem vrata in hočem prižgat luč, se ta ne prižge. Razmišljam, kaj se dogaja, med tem pa besno pritiskam po stikalu.
Kmalu mi potegne, da sanjam. Spet me tišči; ne vem, kaj se zakvačka, da opravim v hlače (?!?)... :P
... Z nekom se pogovarjava, ko naenkrat pove, da se zunaj nekaj dogaja. Pogledam proti oknu in opazim, da zavesa plapola, kot zmešana. Stečem do okna, da bi ga zaprl, a ugotovim, da je vse zaprto. Od kod torej tak prepih?!? Odidem do kotlovnice in ko pokljukam, se vrata odprejo; očitno ni bilo zaklenjeno. Preden mi jih uspe zapret, se vanje nasloni močan sunek vetra, ki jih odrine s tako močjo, da me kar dvigne od tal. Čez nekaj trenutkov se pomiri in zatišje izkoristim, da na hitro zaprem vrata. Zaklenem jih in jih zapahnem z dvema dodatnima zatičema (zgoraj in spodaj), nato se vrnem v sobo. Ko pogledam skozi okno, opazim, da se nebo nad hišo razpara; sproži se nekakšna strela, ki zadene skupino dreves v bližini hiše. Ta se ne vžgejo, ampak izgleda, kot bi se skozi njih in po območju okoli njih še nekaj časa prelivala nekakšna energija (elektrika?).
Ne spomnim se, zakaj še enkrat odidem ven. Močan veter me skoraj dviguje iz tal, zato se le stežka premikam. Pogledam proti sosednji hiši (nekaj metrov višje in v hribu). Na balkonu opazim starejši par; vsak na svoji lestvi nekaj snemata iz stene? Razmišljam, da se to ne bo dobro končalo in še preden zaključim misel, sunek vetra zamaje njegovo (višjo) lojtro in ga zbije iz nje. Pade dol in tik preden podere še njo, se obrnem vstran...
Preden se vrnem v hišo, me ustavi skupina nenavadnih ljudi. Izkaže se, da gre za vesoljce (?!?); zbirajo ljudi in nas vodijo nekam, kjer izbirajo najprimernejše za razplod (?!?)...

Potem se zbudim. Zapišem sanje, ob 4:03 nazaj spat...

7:54
Ponoči z nekom hodim po mestu. Prideva do nekakšnega trga, obdanega z visokimi zgradbami; stavba pred nama izgleda kot nekakšna cerkev ali katedrala. Mislim, da nekoga čakava, ko mi sopotnik naenkrat pokaže proti stavbi in reče, da to ne bo v redu. Pogledam v smeri, kamor kaže in vidim, kako se iz stavbe izlijejo nekakšne senčne postave, ki se napotijo proti nama. Od nekod potegne nekakšno puško in proti njim izstreli nekaj strelov. Ko zadene eno od senc, se ta razleti na več kosov, ki se združijo z ostalimi napadalci. Ti zrastejo in grejo naprej proti nama. Spet ustreli in zadene naslednjega. Tudi ta se razleti; od njega ostanejo trije deli, ki izgledajo kot sprednji in zadnji oklep ter maska za obraz. Preostali trije vzamejo vsak en del in se združijo z njim. Eden pripomni, da se lahko gremo to igro do onemoglosti in se zlobno zareži. Sopotnik mi pomigne in poženeva se proti hodniku, ki vodi v stransko ulico. Za seboj zapreva težka železna vrata in zbeživa po ozki ulici. Ko ta zavije, se obrnem nazaj, da bi videl, če sva se otresla zasledovalcev. Opazim, da jih ograja ni ustavila; ko so lezli skozi rešetke, so se razstavili in nazaj zlili v ogromno bitje. Preden zbežim, vidim, da se sopotnik spremeni v nekakšno žival (podobno rakunu?) in zdirja v nasprotni smeri. Kar nekaj časa tečem po ozkih hodnikih, zdi se mi, da prihajam vedno višje. Naenkrat me prehiti tista žival; za trenutek se ustavi in ko za nama zaslišiva glasove, mi pomigne, naj mu sledim. Stečeva navzgor po stopnicah, za sabo zapirava vrata. Vem, da zasledovalca ne bodo ustavila, ga pa vsaj upočasnijo... Čez čas pritečeva na vrh hodnikov, na nekakšno teraso. Razgledujem se naokrog, kam lahko greva, ko zaslišim cviljenje. To se kmalu spremeni v govorico, ki jo bolj razumem, kot slišim; sopotnik mi pravi, naj ga že vendar pokličem, pri tem pa poskakuje na zadnjih tačkah in s sprednjo kaže proti opečnati steni pred nama. Iz žepa potegnem rdeč listek z nekakšnimi sličicami in besedilom. Trudim se ga prebrat, ker gre za navodilo za priklic; na pol mi uspe prebrat besedo, ki zveni kot "sobranat"...

Potem se zbudim... Ob bujenju rahel glavobol, ki ga uspešno odpravim z dvema tabletkama piracetama (2x 800 mg).

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
[15.02.2009] Slab dan [LowLD]
« Reply #119 on: 15 February 2009, 10:23:40 »
[Nedelja, 15.02.2008]
Slab dan

Zbudil ob 4:52. Ob 5:07 vzamem 2x LD in 1/8 johimbina, nato nazaj spat...

8:29
Hrib, poraščen z gostim gozdom. V snegu narejene proge za smučanje, nekakšno tekmovanje. Gledam ga ob robu proge. Nekaj se zgodi; zavrti se mi in padem na progo. Poskušam se pobrat, pri tem naredim odtis roke do komolca v snegu. Ravno takrat se pripelje eden od tekmovalcev, ki me neprijazno ozmerja zaradi odtisa na progi. Brez besed se opotekajoč se poberem iz gozda. Na robu ogromna terasa, ki se na severni strani konča z leseno ograjo.
Po poti mi klikne, da sem itak v sanjah; razmišljam, da bi ograjo preletel, a se mi ne uspe dvignit iz tal. Pridem čisto do nje in poskušam iti skozi deske, a mi tudi to ne uspe; nimam nobene prave moči... :-\ Počasi odidem do luknje med deskami in skoznjo zlezem na drugo stran.
Znajdem se na ogromnem gradbišču. Na sredini skelet ogromnega objekta, okrog in okrog ostanki gradbenega materiala; nikjer žive duše. Previdno prečkam gradbišče in pridem na ulico. Hodim po velikem nepoznanem mestu. Na tleh v ozki ulici naletim na nekaj škatel, v njih ostanki pic. :-\ Ni mi jasno, kje sem in kaj se dogaja...
Kasnej v nekakšni bolnišnici. Nekoga iščem... ???