Author Topic: Prijava na obvestila spletne strani Umetnost Sanjanja  (Read 2249 times)

Offline Saso

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1453
Prijava na obvestila spletne strani Umetnost Sanjanja
« on: 08 December 2016, 20:19:17 »
Prejemanje obvestil spletne strani Umetnost Sanjanja je in vedno bo BREZPLAČNO in popolnoma nezavezujoče, obveščanje pa lahko kadarkoli prekličete (kliknete “Odjava” v nogi vsakega sporočila in sledite navodilom).

V nadaljevanju je opisan postopek prijave na prejemanje obvestil spletne strani Umetnost Sanjanja.



1. Odpremo obrazec za prijavo na obvestila s klikom na avionček na levi strani zaslona.


2. Vnesemo elektronski naslov in kliknemo “Naroči”.


3. Na mail dobimo sporočilo z naslovom “Umetnost Sanjanja: Prosim, potrdite naročilo”. Kliknemo gumb “Da, pošlji mi brezplačno e-knjižico!” v sporočilu.


4. Odpre se okno za anti-spam zaščito. Vaš email naslov ni vključen na listo za obveščanje, dokler ni postopek v celoti zaključen. Obkljukamo “I'm not a robot” in kliknemo “Pošlji”.


5. Ko uspešno potrdimo anti-spam zaščito, se pojavi obvestilo “Naročilo potrjeno”. Zdaj se lahko vrnemo na spletno stran Umetnost Sanjanja (klik na “Naprej na spletno stran Umetnost Sanjanja >>”) ali pa uredimo svoje nastavitve (klik na “Spremeni nastavitve”).


6. Na mail dobimo sporočilo z naslovom “Umetnost Sanjanja: Tukaj je vaša brezplačna e-knjižica”. Sporočilo vsebuje gumb za prenos brezplačne e-knjižice, poleg tega pa tudi povzetek vseh podatkov, ki jih spletna stran Umetnost Sanjanja hrani o nas ter gumb za odjavo od brezplačnih obvestil.


7. Kliknemo gumb “Kliknite tukaj za prenos.” v sporočilu. E-knjižica se odpre v novem zavihku/oknu. Na računalnik jo prenesemo s klikom na puščico v desnem zgornjem vogalu.




Če imate pri naročanju obvestil kakšno težavo ali še kakšno dodatno vprašanje, ga lahko zastavite v tej temi ali pa mi pošljete mail na [email protected].

:thumbsup: