[Sreda, 04.04.2007]Nenavadni SMS4:30
Z gospodično in še nekom smo v eni odročni hiški, mislim, da se pred nekom/nečim skrivamo. Možakar, ki je prišel na obisk, na mizo ob oknu odloži eno pištolo in ravno takrat opazim zunaj policijski helikopter, ki lebdi nedaleč vstran od hiške in nas opazuje. Tipu rečem, naj pištolo umakne, ker Veliki Brat gleda, on pa orožje provokativno premakne bolj na vidno mesto in odgrne zaveso.
Nedolgo za tem na vrata potrkajo policaji, ki nas (naju?) nekam odpeljejo.
Sva v neki ogromni dvorani, gospodična je noseča.
Ves čas stoka o nekakšnih bolečinah, ki ji jih povzroča (pre)hitro rastoče dete. Ko se to rodi, ugotoviva, da otrok ni človeški, ampak je nekakšen spaček (prevelika lobanja z močno nagubano kožo, dolge, koščene roke, namesto nog pa ima nekakšen kuščarski rep). Pride do nekih zapletov, zaradi katerih dete umre, midva pa nastalo zmedo izkoristiva in pobegneva iz zapora.Ojoj...
Tole zapišem, ob 4:56 vzamem 2 BD, nato nazaj spat...6:28
Ko se uležem nazaj, se še nekaj časa premetavam po postelji; pobožam gospodično, ki spi, kot dete,
ta pa me v polsnu prime za roko. Čez čas skozi telo (predvsem pa skozi glavo
) začutim nekaj električnih impulzov (podobno kot pri zadetosti), začnejo se mi risat podobe. Odprem oči in ugotovim, da leživa na kavču v kabinetu babičine hiše.
Nekaj mi ne štima... Začnem razmišljat, da so to zagotovo sanje. Pogledam v dlan in jupi-je-ja! Prsti se prepletajo, ko zmešani!
Sanjam!
Okej, kaj pa zdaj...?

Gospodična je razpoložena, zato se zmeniva za en hiter seks.
Še preden se vredu lotiva, začnem močit; naenkrat je na tleh, kjer ležim, vse mokro.
Vstanem in zagrabim robčke, ki jih začnem odlagat na pomočena tla in paket je kmalu prazen. Potem začnem razmišljat, da so to itak sanje in da bodo tla suha, ko bom pobral robčke. Res je tako.
Odidem na stranišče, na zunanji steni stikalo za luč. Ko odprem vrata in prižgem luč, je v stranišču še vedno tema.
Spomnim se, da je tudi to eden od znakov sanjanja, zato grem kljub temi noter. Sedem na školjko in opravim svoje; v sebi imam tak pritisk, da iz školjke šprica okrog in okrog. 
Ko se vrnem iz WCja, gospodična sedi v dnevni z babico, nekaj se pogovarjata. Scena mi ne paše, zato si jo predstavljam v sobi; ko odprem vrata, je res tam.
Povem ji, da zdajle sanjava, ona pa tega ne gleda tako navdušeno, kot jaz. (Hja...)Nekaj se začnem obračat, zato izgubim sliko...
V sobi spodaj; precej ljudi – Tasič in še eni, na kupu jogijev v kotu sobe nekdo leži. Zabrni mi telefon. Pogledam, kaj se dogaja in vidim SMS; piše: "Primi me za rit, da vidim, če res sanjam..." Telefonček še naprej sprejema sporočila, ki jih niti berem ne več; gledam okrog in ugotavljam, kdo mi ga je poslal. Ko se obrnem proti jogijem v kotu, vidim, da je možakar Aleš; smeji se mi, kot pohan maček in takoj vem, da je SMS on poslal. Nasmejim se in mu med smehom povem, da ga ne bom grabil za rit, ker vem, da so to sanje. 
Med tem se Tasič igra s telefonom, ki ga popolnoma razmontira.
Ko pokomentiram, da mi je hud, ponosno pove, da je to nova Nokia N82 (?!?). 
Potem se stanovanje izprazni...Zazvoni ura. Vstanem in se že začnem oblačit, ko pride v sobo Simona.
Kaj pa ona tu?!? Zlekne se na posteljo in ko jo začudeno gledam, si začne odpirat zadrgo. Na glas se vprašam, če so to še vedno sanje in ona mi pritrdi. Takrat mi skozi glavo spet šine misel na trojčka, zato na ves glas pokličem gospodično.
Potem se scena spet zamenja.
Peljemo se po ozki ulici, na moji desni so hiše, na pragovih pa sedijo na pol gole in gole mladenke; takoj ugotovim, da so prostitutke. Ko gledam proti eni od njih, se ta napihne (podrži zrak v ustih) in začne kazat mišice; pomislim, kako so uboge, da to počnejo zaradi denarja.
Ko se peljemo skozi ulico, se ne morem načudit, koliko je teh mladih (mladoletnih?
), napihnjenih deklet...
Potem budilka...