Author Topic: Ponovitev predavanja o lucidnih sanjah (Ljubljana, 28. 11. 2012)  (Read 6119 times)

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
Pri DrogArt-u so se odločili, da bodo zaradi zaradi velikega interesa za predavanje o lucidnih sanjah, ki so ga izvedli v oktobru, predavanje ponovili. Potekalo bo v sredo, 28. 11. 2012 ob 18. uri, lokacija pa bo znana v prihodnih dneh.

Dodatne informacije na http://www.drogart.org/novice/sex-in-odnosi/vabilo-na-predavanje-o-lucidnih-sanjah-ponovitev-predavanja.

Predavanje je brezplačno, zaradi lažje organizacije pa so obvezne prijave na mail simona@drogart.org, na 01 439 72 70 ali osebno v infotočki.

Lepo vabljeni!

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
Re: Ponovitev predavanja o lucidnih sanjah
« Reply #1 on: 22 November 2012, 12:27:12 »
Pravkar so mi potrdili lokacijo: predavanje bo tudi tokrat v klubu Tiffany (AKC Metelkova Mesto), na Masarykovi cesti 24, 1000 Ljubljana, v stavbi Lovci (pritličje desno).

Offline Primoz

• Newbie
  • *
« Reply #2 on: 24 November 2012, 18:52:36 »
Kot kaze bom tokrat le prisel, prejsnjic se nisem prijavil pravocasno.
:)

Offline Primoz

• Newbie
  • *
« Reply #3 on: 29 November 2012, 14:16:45 »
Kot kaže, je na včerajšnjo polno luno bilo kar nekaj problemov z elektroniko, ko sem preišel nazaj domov, je tudi meni računalnik crknil tako da očitno smo preveč odvisni od nje  :twisted:

Glede predavateljevega mikrofona pa bi verjetno kaki tonski tehnik znal poštimati nastavitve, da ne bi prihajalo do echo efektov pri pogovoru, to je bilo kar moteče.

Drugače pa zanimivo predavanje.
Spoznal še nekaj novih okrajšav, nekaj novih tehnik in projektov, ki jih sanjači uporabljajo po svetu.

Kot vedno je pa najzanimivejši del predavanja vprašanja in praktične izkušnje publike. Lahko bi se pogovarjali še ure, no saj smo malo podaljšali predavanja.  :mrgreen:

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #4 on: 29 November 2012, 16:18:25 »
O tehniki raje sploh ne bi...  :-\ Namreč, ko sem zvečer doma priklopil prenosnika, sem namizje videl samo, če je bil zraven priklopljen dodaten monitor. Čim sem tega odklopil, mi je slika mrknila in je nisem uspel spravit nazaj, pa da se v tazadnjo ugriznem... :P Sem se zafrkaval skoraj do polnoči, potem pa problem rešil s system restore-om. :mrgreen:

Hvala za mnenje. Hehe... Ni ravno enostavno zadovoljit pričakovanj starega mačka... ;) :mrgreen: Sicer se pa strinjam - debato bi se dalo še lep čas nadaljevat. Sploh je fino, da je tudi publika pripravljena delit svoje izkušnje. Tako je še bolj zanimivo za vse. :)

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #5 on: 30 November 2012, 23:04:49 »
Vse, ki ste se udeležili predavanja "Lucidne sanje", vabim, da podate povratno informacijo z reševanjem vprašalnika na povezavi http://www.surveymonkey.com/s/Z3PTTTH.

Hvala za sodelovanje.