Author Topic: kLJUČ IN KLJUČAVNICA  (Read 17946 times)

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
Re: kLJUČ IN KLJUČAVNICA
« Reply #15 on: 17 July 2013, 16:13:54 »
Tanja, če te kaj potolaži, ti je šlo precej boljše, kot meni...  :-\ Pri meni se je vse skupaj ustavilo pri ustih in okrog grla. Nobenih vzorcev, nobene komunikacije, kaj šele kake modrosti... :P ;D

Bo treba še poskusit. :thumbsup:

Je komu znan ta drug vzorček? Tudi to me na nekaj spominja pa mi ne prebije  :P?

Mene malo asociira na ... korenine ... ? :whistle: :mrgreen:

Offline tanja

• Moderator
  • Full Member
« Reply #16 on: 17 July 2013, 21:52:45 »
Mene malo asociira na ... korenine ... ? :whistle: :mrgreen:

Sem se spomnila  :thumbsup:!! Na tele vzorčke me spominja:
http://www.dataisnature.com/?p=596

Tukaj piše, da so to narisani icarosi...  Kaj pa vem. Bo res treba še enkrat narest  ???

:whistle:

Kje si tega žvižgača dobil? Ful je dober  ;D.

Offline tanja

• Moderator
  • Full Member
« Reply #17 on: 18 July 2013, 10:04:00 »
Današnje sanje:
Sem v šoli. Učiteljica - Indijanka riše na tablo vzorčke od shipibo šamanov in razlaga kaj pomenijo.

... ampak se žal ne spomnim njene razlage  :-\...

Sem pa zvečer še delala s tistimi vzorčki in sem opazila, da so zelo močni in vztrajni. Šli so v hrbet, čez lopatice in so razbijali neke trde strukture. Občutek je kot da bi imela globinsko čiščenje zgornjega dela hrbta :) in danes je precej bolj sproščen in mehak  :thumbsup:.

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #18 on: 18 July 2013, 10:44:55 »
Sem se spomnila  :thumbsup:!! Na tele vzorčke me spominja:
http://www.dataisnature.com/?p=596

Seveda! Na icaros-e pa nisem niti pomislil... :)

:whistle:

Kje si tega žvižgača dobil? Ful je dober  ;D.

;D Ko objavljaš sporočilo, imaš pod smajliji link [more]. Ko ga klikneš, se ti odpre novo okence z nekaj dodatnimi smajliji. ;)

Današnje sanje:
Sem v šoli. Učiteljica - Indijanka riše na tablo vzorčke od shipibo šamanov in razlaga kaj pomenijo.

... ampak se žal ne spomnim njene razlage  :-\...

Noro, tebi se pa tole super skupaj drži. :thumbsup: Zdaj, o čem ti je ta Indijanka razlagala, sicer ne vem, kar se teh vzorčkov tiče, pa glede na razlago, ki sem jo slišal v Peruju, vsaka barva predstavlja svoj spirit rastline, to, kako se vzorčli razlivajo, pa je slikovna predstavitev icaros-a. :) Tako nekako... Mogoče ti kaj spodbode spomin... ;) :)

Offline tanja

• Moderator
  • Full Member
« Reply #19 on: 18 July 2013, 21:55:57 »
Hmm, sem opazila, da ni objavljene 3. naloge  ???. Zgleda, da nekaj ni bilo ok, ko sem jo objavljala. V glavnem, tukaj je 3. NALOGA:

Postavi se pred žajblov grm, zapri oči. Božaj ga z rokami, vonjaj ga, žveči njegov list. Zoomiraj v njegov list, kot pri prvi vaji iz prejšne naloge in vstopi v njegov svet. Najdi ga v njegovem svetu kot bitje. Oglej si ga, vprašaj ga, kaj bi rad predal tvojemu telesu.

Če ne najdete žajblovega grma, lahko delate tudi s kako drugo rastlino.

Naslednja naloga bo objavljena v torek, 23.7.

Offline tanja

• Moderator
  • Full Member
« Reply #20 on: 23 July 2013, 11:01:53 »
4. NALOGA

Pij žajblov čaj 3x na dan kak teden. Njegove liste vsak večer zažgi in z dimom prečisti sobo. Ponoči ga imej pod blazino na kateri spiš. Opazuj sanje, jih zjutraj zapiši in poskusi najti sporočila, ki ti jih je bitje žajbla predalo skozi svet simbolov.

To je še zadnja naloga. Če ste ves čas delali z žajblom, ste verjetno do zdaj postali že prijatelji z njim  :mrgreen:. Pri meni je kar prisoten v mislih od tistih icarosov naprej. Se mi zdi, da bi lahko prav vse v svojem telesu z njim pozdravila  :P. Večkrat se mi v mislih pojavi kot majhen zelen škrat. Upam, da ga bo kdo srečal tudi v sanjah (ali pa kako drugo rastlino) in poročal  ;).

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #21 on: 25 July 2013, 12:20:49 »
...

To je še zadnja naloga. Če ste ves čas delali z žajblom, ste verjetno do zdaj postali že prijatelji z njim  :mrgreen:. Pri meni je kar prisoten v mislih od tistih icarosov naprej. Se mi zdi, da bi lahko prav vse v svojem telesu z njim pozdravila  :P. Večkrat se mi v mislih pojavi kot majhen zelen škrat. Upam, da ga bo kdo srečal tudi v sanjah (ali pa kako drugo rastlino) in poročal  ;).

Tanja, hvala za tole popotovanje! :thumbsup: Pri zadnjih dveh ali treh nalogah sem sicer malo popustil, ampak jih bom zagotovo še opravil, ko malo pospravim stvari, ki so se mi nabrale.

Predvsem pa vidim, da se splača delat z eno rastlino naenkrat, da se energije lepo povežejo in vzpostavijo povezave. :) Pri vseh zeliščih ravno žajblja (še) nimam doma... :P ;D

Offline tanja

• Moderator
  • Full Member
« Reply #22 on: 25 July 2013, 18:14:44 »
Tanja, hvala za tole popotovanje! :thumbsup: Pri zadnjih dveh ali treh nalogah sem sicer malo popustil, ampak jih bom zagotovo še opravil, ko malo pospravim stvari, ki so se mi nabrale.

Predvsem pa vidim, da se splača delat z eno rastlino naenkrat, da se energije lepo povežejo in vzpostavijo povezave. :) Pri vseh zeliščih ravno žajblja (še) nimam doma... :P ;D

Mi je bilo v veselje  ;). Če boš, ali pa kdo drug, delal še naloge, bom zagotovo z zanimanjem prebrala  :mrgreen:. Tudi jaz objavim, če se mi bo v zvezi z nalogami še kaj dogajalo.

Imaš pa prav, je fino delat z eno rastlino nekaj časa, da jo spoznaš in da se vzpostavijo povezave. Najbrž se ti Sašo kaj zanimivega dogaja s Tulsijem  :). Meni pa je tale žajbelj skozi tele naloge zares prirastel k srcu   ;D.

Se pa vsem zahvaljujem za sodelovanje, je lažje in bolj zanimivo raziskovati/potovati skupaj  ;)!

Offline Vsemogocni

• Full Member
« Reply #23 on: 25 July 2013, 18:45:49 »
Naloge so bile super! Osebno sem med drugim trenutno kar zaseden in ni nekaj veliko časa. Se pa bom pozneje vrnil k nalogam in jih poskušal predelati. Sicer pa hvala tebi.  :thumbsup:

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #24 on: 25 July 2013, 18:50:48 »
Imaš pa prav, je fino delat z eno rastlino nekaj časa, da jo spoznaš in da se vzpostavijo povezave. Najbrž se ti Sašo kaj zanimivega dogaja s Tulsijem  :). Meni pa je tale žajbelj skozi tele naloge zares prirastel k srcu   ;D.

S tulsijem sem sicer že končal, ostajata še rožmarin in ajosacha. ;D Je pa vsekakor pestro... :mrgreen: