Jaz sem imela zelo podobno izkušnjo, ko sem stala v drevesu, samo da je bil moj ženska
. Jaz sem jo zaznala kot vilinsko energijo in ves čas sem imela občutek, da poznam ta svet bolj kot se trenutno zavedam.
Misliš, da je lahko
spol odvisen od vrste drevesa (recimo bor kot moška energija in breza kot ženska)?

Ali pa mogoče od naše energije?
Sporočilo je bilo verjetno zate osebno, meni se ponavadi kaki trenutni dogodki ali pa procesi skozi katere se prebijam nalimajo na takšna sporočila.
Zagotovo je sporočilo pomembno zame (včasih namreč še vedno poskušam sam sebe prehitet, čeprav je jasno, da stvari enostavno rabijo svoj čas, ne glede na moje (ne)potrpljenje...

). Mogoče je celo povezano s
projekti, s katerimi se ukvarjam in se mi zdi, da se nikamor ne premikajo.
Te mreže so tudi meni zanimive. Tako kot podobno izgledajo, tudi podobno delujejo verjetno
. Na zdravljenju z ayahuasco sem postala za nekaj trenutkov zemlja in vse kar je rastlo iz mene in vse kar je lezlo po meni, je bilo povezano. Če mene vprašaš, so te mreže poti, po katerih potujejo informacije v snov. Kaj ti misliš Sašo, ali pa kdo drug?
Definitivno je možno, da informacije preko teh mrež potujejo v snov. Verjetno preko njih rastline tudi komunicirajo med seboj (iste rastline med sabo in z drugimi rastlinami).
Pa še eno mi je pravkar padlo na pamet... Pred leti sem bral knjige iz zbirke Zveneče cedre Rusije avtorja
Vladimirja Megre. V njih opisuje zgodbo Anastazije, dekleta, ki je celo življenje preživela v samoti tajge (in ima posledično povsem drugačen,
nepopačen pogled na življejne). V eni od knjig je Anastazijina
pripoved glede sajenja - pravi, da naj bi seme pred sajenjem vtaknili v usta in pomešali s slino, da dobi informacijo od telesa, kaj to potrebuje. Tako
programirana rastlina naj bi vsebovala snovi, ki bi zdravile/okrepile točno to telo.

Mislim, da Anastazija v tej isti knjigi predlaga tudi, da potem, ko tako poseješ seme, hodiš bos po zemlji, kjer je to posejano. Prvič, naj bi to koristilo za prizemljevanje (grounding) in drugič, tako preko podplatov zemlja dobi še dodatne infomracije od telesa, ki jih
prenese v rastočo rastlino. Sliši se smiselno, nisem pa še poskušal, ker trenutno zaradi prostorske stiske (garsonjera in to...) sejem le kakšna zelišča v lončke, ta imajo pa tako majhna semena, da bi jih verjetno pojedel, preden bi jih
informiral s slino...