Prosila bi za par idej kaj bi to lahko bilo...
Pred kakim mesecem se mi je zgodilo, da sem sanjala prizor kako sva z 12letno hčerko v enem velikem, bež/zlatkastem avtu in zapeljem ven z garaže na dovoz iz ene bogataške hiše. Ugotovim, da sem notri nekaj pozabila in pustim jo za minuto da počaka v prižganem avtu. Ko priem ven ni ne nje, ne avta. Iščem jo, a se potem zbudim. Zadaj je grozljiv občutek, da jo je nekdo nekam odpeljal.
Danes sem sanzala isto hišo, v obeh sanjah sem bila tam na daljšem obisku, tako da sem tudi spala tam. Danes sem bila tam sama, spoznala sem lastnike hiše (mlajši par, zelo bogat, malo zdolgočasen, ki ful potuje). Danes ni bilo tam nič groznega.
Kaj bi lahko to pomenilo? Predvsem me bega to s hčerko, kar je sicer lahko samo projekcija mojih strahov (tamala odrašča, vedno več je po svoje in posledično me vedno bolj skrbi zanjo), ker pa so se mi že zgodile sanje v katerih sem sanjala prihodnost, me vseeno skrbi. Te sanje sicer niso bile ful snovne, bile so navadne sanje, nimam občutka da bi bile sanje o RL dogodku v prihodnosti, vseeno pa imam občutek, da imajo neko sporočilo v svojem, sanjskem jeziku.