Author Topic: [Smiley] DeLiRiJi (1)  (Read 65447 times)

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
[08.10.2008] Strah [FA]
« Reply #90 on: 26 November 2008, 18:15:21 »
[Sreda, 08.10.2008]
Strah

Precej nemirna noč; od 22h, ko sva se spravila spat, pa do pol štirih sem se vmes vsaj trikrat zbudil... :-\

3:24
Zbudim se z idejo, da moram nekaj naredit. Vstanem in izza omare potegnem kolo (od kod se je le vzelo?!?), ki ga nameravam odpeljat iz sobe. Trda tema je, zato odložim kolo na tla ob postelji in se stegnem proti svečki. Spomnim se, da je ena od dveh že pogorela, zato po mizici zatipam za drugo. Pri tem udarim na rob okroglega kovinskega pokrova (na njem je že nadrobljena trava za špinel), ki ga s precej trušča odnese iz mizice. Premišljujem, kako se je ta reč sploh znašla tu in v temi gledam, kakšno svinjarijo sem naredil. V šibki svetlobi opazim koščke trave, razsute po postelji in da ne bi več delal pizdarije, poskušam prižgat svečko. Nekaj časa se mučim in ko svečka končno zagori, pogledam proti postelji. Povsod so nastlani koščki trave, gospodična pa se prebudi. Sprašuje me, kaj počnem in po pravici ji odgovorim, da nimam pojma. Ko se rahlo dvigne in pogleda naokrog, naenkrat pade nazaj in na ves glas zavpije. Vidim, da je čisto panična in še preden pogledam, kaj se dogaja, me po vsem telesu preplavijo mravljinci. Počasi obrnem glavo in naglo odskočim na posteljo; nekaj se steguje proti meni...
Potem se prebudim. Ležim na trebuhu, glava obrnjena v desno. Odprem oči in dober meter pred mano je še vedno nekaj; izgleda kot nekakšna žival(?) s tremi očmi, počasi se pozibava proti meni...

Potem se zbudim... Zapišem sanje, ob 3:38 nazaj spat...

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
[10.10.2008] Skupne sanje [LowLD]
« Reply #91 on: 26 November 2008, 18:22:05 »
[Petek, 10.10.2008]
Skupne sanje

3:38
Za trenutek se spet znajdem v Zoni somraka, a me na hitro strese ven... :(
... Kasnej, nekje z gospodično. Nekaj se pritožuje glede nesrečnih okoliščin,
jaz pa jo potolažim, naj se ne sekira, ker so to itak sanje. :)

Ko sva zjutraj debatirala o tem, je povedala, da je sanjala o nakupu hiše, ki se je podrla. Dogodek jo je potrl, jaz pa sem jo tolažil, da sanjava. ;D

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
[24.11.2008] Postavljač [LD]
« Reply #92 on: 30 November 2008, 17:48:20 »
[Ponedeljek, 24.11.2008]
Postavljač

Zbudil ob 3:33. Od sanj mi je ostalo le to, da sem gledal neke besede, ki so se takrat, ko sem gledal vanje, obarvale zeleno ali rdeče. ??? Ob 3:50 pogoltnem 1x LD, nato nazaj spat...

6:30
Znajdem se v neznanem stanovanju
in takoj mi je jasno, da sanjam. (Kaj je trigger?!?) Pristopim do nekoga, ki je z mano, in mu navdušeno povem, da sanjam. Ta se le nasmehne, ko predlagam, da se greva malo zabavat. :) Odidem proti oknu, da bi videl, kje sploh sem. Glavo vtaknem skozi šipo in pogledam dol. Izgleda precej visoko, zato razmišljam, da bi kar skočil. Prijatelj me odvrne od namere in steče nekam, odpravim se za njim. Tečeva po stopnicah do terase, od tod pa se po steni odpraviva navzdol. Ko prideva pred blok, se začnejo nabirat ljudje. Rad bi se še malo pobahal, zato se odženem od tal in poskušam skočit na teraso na prvem nadstropju. Ne uspe mi; zdi se mi, da mi zmanjkuje energije. Na hitro si podrgnem roke, nato pa z lahkoto splezam po balkonskih letvah visoko navzgor.
Znajdem se v stanovanju s sorodniki. Ravno ga prenavljajo, zato se mi zazdi, da jih motim. ... Bratranec stoji na zunanji strani balkona in se steguje za nekimi očali. Naenkrat se nekaj zalomi, zato omahne v globino. Stisne me, ko slišim zamolkel "tup"; nagnem se preko ograje in vidim, da leži na tleh, ob njegovi glavi je manjša lužica krvi in nečesa bolj gostega (nekdo reče, da so možgani?!?). Preden mi uspe poklicat rešilca, ugotovim, da je vstal in se že namenil gor. Olajšano ugotovim, da ze z njim vse v redu.
Ko pride nazaj, naredimo krajšo pavzo. Med tem, ko stojimo na hodniku in klepetamo, pride mimo nova soseda – Angelina Jolie. :mrgreen: Zaklepetamo se in sprašujem jo, kako pogosto se vrača v Ameriko. Ko pove, da prihaja nazaj vsaj enkrat mesečno, jo prosim, če bi mi lahko prinesla tablete za sanjanje. :D Seveda privoli. ;D

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
[25.11.2008] Sedem življenj [LD]
« Reply #93 on: 07 December 2008, 15:57:13 »
[Torek, 25.11.2008]
Sedem življenj

0:20
Hodim po nenavadnem svetu, na posameznih označenih lokacijah odkrivam in pobiram darila, ki mi pomagajo in me krepijo (spominja me na igrico...). :) Na zadnji lokaciji poberem nekaj, zaradi česar se mi za trenutek spremeni percepcija, počutim se močnejši. Sprememba je tako intenzivna,
da se prebudim.

Ob 0:33 vzamem 1x LD, nato nazaj spat...

2:46
Spet je nekaj časa trajalo, preden sem zaspal, potem me je dobesedno prestavilo. Znajdem se v Zoni somraka. Zdi se mi, da pri oknu nekaj zaropota, zato grem pogledat. Zavesa je odgrnjena in čudim se, kako to, saj vem, da je bila še malo prej zagrnjena. Potegne mi, da sanjam. Stopim do postelje, na kateri leži gospodična. Ta se je pravkar zbudila, izgleda dobre volje. Poljubim jo in poljub mi vrne, kmalu se prepustiva strastem... ;D
Potem spet nekaj zaropota? Ko grem pogledat, kaj se dogaja, ugotovim, da na prečki, ki drži okno "na kip" odprto, sedi droben ptiček. Roko stegnem proti njemu in ga previdno počoham po glavi. Izgleda, da mu paše, saj zažgoli od ugodja. ...

... Padem s postelje. Ležim negibno, da ne bi izgubil sanj, med tem se predrami gospodična. Sprašuje me, kaj se dogaja, jaz pa med tem sedem na posteljo in sežem po dnevniku. Vidim, da so na mizi tri svečke in ker vem, da sta bili prej le dve, vem, da še vedno sanjam.
Odidem ven, nekaj je drugače. Čez trenutek me nekdo/nekaj napade, zato se poženem v beg. Kmalu se otresem zasledovalcev in znajdem se na neskončnem, prostranem travniku. Zaželim si, da bi letel in le trenutek kasnej kot ptica jadram nekaj metrov nad tlemi in uživam v letu in razgledu. :D ...
... Znajdem se v nekem prostoru; spet so težave? Nekdo je izginil (?), zato odidem na pot, da bi ga našel. Pridem do luknje, v katero zlezem in znajdem se v drugem svetu. :)
Skozi sedem (?) obdobij (Perzija, Grčija (Platon?),... ?? ) odkrivam, kako je potekalo življenje (zdi se mi, da podoživljam svoja pretekla življenja?) in rešujem neke "uganke", da bi ugotovil, kaj in zakaj nosim s sabo? Nekdo me prosi, če mu lahko pomagam dobit nazaj neko knjigo, ki jo je izgubil nekje...
... Tarot, walk-ins, kabala,...
... Ko že odigram vseh sedem "vlog"/življenj in je čas, da se vrnem domov, se nekaj zakvačka in zamudim prehod. Nekdo mi zadnji hip svetuje, kaj naj naredim, zato po njegovem nasvetu zdirjam v neko knjižnico. Tam preletim prostor, v oko mi pade neko dekle. Noter je še nekaj prijateljev, a me še preden jih ogovorim, spet nekdo išče. Nekdo mi reče, naj se skrijem pod klop, ljudje pa jo obstopijo, da me zakrijejo. Moj zasledovalec sprašuje, če me je kdo videl, oni pa mu povejo, da ne vedo, kje sem. Za trenutek se najina pogleda srečata, a kljub temu reče nekaj v stilu, da me bo že našel, nato odide.
Zlezem izpod klopi in se jim zahvalim, nato se opravičim, ker se mi mudi. Stečem v naslednjo sobo, kjer naj bi starejša ženička predavala o stvareh, ki naj bi jih bilo vredno slišat. Ko uletim v prostor, mladina ravno odhaja; očitno sem vse skupaj zamudil. Ženički povem, zakaj sem tu in jo prosim, če mi lahko pomaga, a me najprej zavrne. Ko ji razložim, da je to zame zelo pomembno, privoli in ponovno sede...
... Ko izpolnim svojo nalogo in podoživim vseh sedem obdobij, me nek moški spremlja proti izhodu. Pogovarjava se in ker sem še vedno neodločen, mi pove, da mora vsak v nekaj verjet (še vedno se mi po glavi mota kabala...). Sprašuje me, česa me je sram; našteva najbolj temne strani mojih strasti, strahov,... Kmalu se zlomim in zajočem, on pa mi pove, da je to moja pravica in izbira. :) ...
Spet bi se moglo končat, a spet zamudim. Znajdem se v sobi brez izhoda, za mano je spet četa vojakov. Potuhnem se za kup škatel v temnem kotu in čakam, kaj se bo zgodilo. Nekdo vstopi in se sklanja nad zaboji malo pred mojim skrivališčem. Za njim se pojavi še nekdo, ki ga lopne po glavi in ubije. Zagrabi me panika, da bodo še to naprtili meni...
Prostor se naenkrat odpre, nekdo zamenja truplo in mu da gor nekakšno masko. Ko izgine, se kmalu pojavijo na ulici specialci, ki tečejo proti truplu.
Odkrijejo me in obrambno stopim korak nazaj. Takrat prvi specialec in nato vsi za njim sname(jo) masko, pod katero (katerimi) je isti obraz. Z nasmehom mi pove, da se samo igra(jo)...
Potem se vse skupaj konča kot film. Pridem na nek trg, ženska in dekle stojita pod nekakšnim napuščem in izvajata gibe, ki me spominjajo na tai chi (kabala?). Ženska v rokah drži kuverto, ki mi jo kar med "meditacijo" preda. Odprem jo, v njej so fotografije ljudi in dogodkov, ki so se ravno dogajali. Ganjen sem do solz, ko jih ogledujem. Kmalu se mi pridruži še nekaj novih prijateljev in po ogledu fotografij se poslovimo.
Zgodba se konča z odjavno špico, kot film. Med predvajanjem jo večkrat pavziram, da bi si zapomnil kakega "igralca" ali kak komad, ampak mi itak vse uide... :-\

Po bujenju fenomenalni občutki; radost, na nek način občutim polnost, povezanost,... :roll:
Zapišem, kar mi ostane v glavi, ob 3:46 nazaj spat...

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
[14.12.2008] Motor [LD]
« Reply #94 on: 14 December 2008, 11:37:12 »
[Nedelja, 14.12.2008]
Motor

7:09
Nekakšen kamp v naravi. Z nami (skupina mladih) je starejši moški, ki ga poznam od nekod; debata o "starih časih"? ...
... Doma. Mati je nerazpoložena, nekaj se pogovarjava. Začutim bolečino v ustih, zato odidem v kopalnico. Ko se pogledam v ogledalo, ugotovim, da se mi maje zob. V dlan zajamem vodo in jo ponesem v usta. Ko nekaj časa žvrkljam, bolečina mine. Izpljunem vodo, ki je čisto krvava, zraven izpljunem tudi nekaj zob. Spet se pogledam v ogledalo in opazim, da se mi maje še nekaj zob. Nekaj časa se ukvarjam s tem in sčasoma izpljunem (mi izpadejo) vse zobe. Ko se vrnem v dnevno (?), sem popolnoma brez zob. ???

Ob 7:22 pogoltnem kombinacijo 1x LD in 1x L-Theanine (200 mg), nato nazaj spat...
Po nekaj obratih po postelji me premakne v sanje...

9:03
Sem v dolgem hodniku. Ko nekaj časa hodim sem in tja, ugotovim, da gre za kletni prostor neke šole. Nadaljujem po hodniku do zasteklene sobe, v kateri je dežurni – Tuk. Razveselim se ga, ker ga že dolgo nisem videl in zaklepetava se. Pove, da ima še neka predavanja in me povabi, da se mu pridružim. Greva skozi sobo, polno nekih predmetov (očitno lost'n'found) in takrat opazim svojo potovalko. Tuka vprašam, če je bil slučajno zraven tudi fotoaparat in pove mi, da itak ne...
Prideva v dvorano (razred), kjer se počasi nabirajo ljudje. Ko sedem in se zaklepetam z nekim dekletom, se mi kmalu zazdi, da sem postal "predmet poželenja". ;D Vsa dekleta dajejo vtis, da so nekako navdušena nad mano; njihovi fantje malo manj... :mrgreen:
Čez čas s Tukom odideva. Hodiva po nekakšnem nadhodu (izgleda kot tisti med fakultetami in Dunajsko) in kmalu prideva na dvorišče nekakšne velike zgradbe, ki stoji na hribu. Spodaj je očitno morje. Po zvočniku zadoni hreščeč glas, ki pokliče Tuka; nekaj je narobe. Opraviči se in odide, jaz pa se odpravim proti obali. Prebijam se mimo množice ljudi, ki samo stojijo tam in gledajo nekam navzdol. Tudi sam poskušam videt, kaj se dogaja, a ne opazim nič konkretnega. Poslušam, kaj govorijo in na uho mi pride, da naj bi neka deklica skočila (padla?) na beton spodaj in se hudo poškodovala.
Prebijem se do betonskega obrežja in odidem levo. Nekaj časa hodim, nakar naletim na znanca (?), ki sedi na leseni klopi. Pozdravim ga in prisedem; zaklepetava se. Malo kasnej se do naju pripelje nenavaden motor. Vozi sam od sebe, izgleda "inteligenten". ;D Zanimiv mi je zaradi nenavadne oblike in čudnega "obnašanja" in izkaže se, da je prišel po mene. Sprednji del nasloni na klop in rahlo rine proti meni. Iztegnem roko in ga potrepljam (kot bi trepljal psa, ki se je prišel pocrkljat). Poskušam ga ignorirat, a še naprej vztrajno rine vame.
Potegne mi, da so to sanje. Zlezem na motor in se odločim, da mu bom pustil, naj mi pokaže, kar mi ima za pokazat. Motor zahrumi in sunkovito spelje (naprej v levo). Pelje me do mesta, kjer spet zavije levo. Cesta postaja vse bolj zdelana, motor pa lepo vozi med luknjami in po ozkih deskah. Enkrat vmes ga zanese; zadnji hip odskočim, preden motor pade in oddrsi nekaj metrov po cestišču. Pobere se in se pripelje nazaj do mene, tokrat rumen (prej je bil temno moder). Spet zlezem nanj in odpeljeva se naprej.
Mesto se naenkrat začne packat in ko se mi slika spet izostri, opazim, da stojim pred domačo hišo. Ko gledam naokrog, je vse malo megleno, a se mi slika počasi normalizira. Oziram se naokrog in ugotavljam, da je vse natanko tako, kot v RL, čeprav vem, da še vedno sanjam. Motor se zapelje na travnik ob drvarnici in se ugasne, mene pa pri ogledovanju okolice zmoti glas, ki prihaja iz okna. Pogledam gor in vidim babico! :D Stečem proti vhodu in po poti v zahvalo pomaham motorju; ta mi pomežikne z lučmi in se spet ugasne, ko odidem noter.
Pridem v dnevno in objamem babico, potem pa opazim, da je tudi dedek tu. Vesel sem, da ju spet vidim. Dobro izgledata in vprašam ju, kako sta. Odgovorita, da sta v redu in med tem, ko razmišljam, kako naj ju vprašam, če vesta, da sta mrtva, me zmoti bratranec...

... Sorodniki v kabinetu; nekaj v zvezi z mladimi muckami...
... Čez čas se odpravim. Sedem na motor in se odpeljem. Znajdem se v hribih, namenjen sem k Lauretu. Med vožnjo pokličem še Borovnika in mu povem, da sem na poti k Marjanu in da se bom oglasil še pri njemu, ko pridem čez Kozjak.
Pripeljem se na vrh hriba, kjer parkiram (motor ali avto?!?), nato se odpravim noter. Pozdravim jih, družina se ravno pripravlja za kosilo. V sosednji sobi (nasproti kuhinje) sestra sloni nad maketo nečesa in joče; Marjan mi odkima z glavo, češ naj ne drezam. Sedem za kuhinjsko mizo in med tem, ko gledam mamo pripravljat kosilo, opazim, da na pultu pristane papagaj. Mama pojasni, da je najbrž lačen. Gledam ga, kako pobere nekakšno korenino (peteršilj?) in z njo v kljunu prileti na mizo. Izpusti jo pred mano in me gleda. Zahvalim se mu in ga potrepljam po glavi, nato vzamem korenino in jo pretrgam na pol. Del vtaknem v usta, drugi kos pa ponudim njemu. Začne jo glodat in kmalu se začne davit. Koreninica se mu zatakne v kljunu, zato jo izvlečem, da ne bi bilo kaj narobe...

Potem se prebudim...

Offline Lina

• Newbie
  • *
Re: [Smiley] DeLiRiJi (1)
« Reply #95 on: 14 December 2008, 16:14:23 »
hej!

izgleda sva bila skupaj v drugi pozornosti..
tale motor-avto, ki ga omenjaš sem sama doživela tako, da
sem svoje telo upravljala kot vozilo!!spomnim se vožnje, kjer sem čutila, da je nekdo z mano..moški, precej navdušen nad vožnjo : )
da sem sama vozilo, sem se zavedla, ko sem pripeljala v mesto (to bi lahko združila s tvojim opisom da je vozilo izgubilo kontrolo) namreč pogledala sem navzdol in videla da imam pokrčena kolena (!!!) in sedim v breztežnosti in upravljam svoje telo kot vozilo...-fascinacija da vmes zaznam svoje fizično telo me vedno malo zanese-v tem primeru, "a tega sem sposobna"...!!opsala..nato sem se spet hitro znašla in speljala, čez nekaj časa pa parkirala z elegantnim obratom na levo (obrat za 180 stopinj) pri tem mislim da je vredno omenit, da sem zaznavala tako fizično-kot subtilno-kot notranje..
nato se je scena spremenila.. prostor kjer sem parkirala sem uspela ujeti le delno..klanček navzdol, šla sem okoli nečesa in lepo prakirala.

glede na to, da sem si pred spanjem postavila namero, da skočim v drugo pozornost, sem seveda tja prišla..hehehehe**pa še skupaj sva bila!!

aja-mene so zadeve kot so zobje in zadeve povezane z njimi, vedno pripeljali do momenta ko se ozavestim, ravno nekaj mesecev nazaj pa sem s tem dobila vpogled kako v drugo pozornost..ko sem šla do ogledala in se zavedla vseh treh nivojev zavedanja..videla sem potek "kako" do druge pozornosti in se tam tudi znašla.
takrat je bilo še malo majavo-tokrat pa izgleda kar "dovršeno".

:D

aja, še nekaj povezav..papagaja sem imela 14 let-zelena skobčevka!

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #96 on: 14 December 2008, 17:15:58 »
Oj, Lina!

Ja, izgleda, da sva res dogajala skupaj! ;D

Moški, precej navdušen nad vožnjo - drži! Prav fino se mi je zdelo, da me "motor" sam od sebe tako lepo pelje... :roll:

Eleganten obrat na levo - motor se je pobral in dejansko obrnil za 180 stopinj v levo, ko je prišel nazaj po mene. Edino, kar me je malo "zmotilo", je to, da je bil najprej temno moder (skoraj vijoličen), potem pa rumen.

Sprememba scene, klanček navzdol, okoli nečesa in parkirat - točno tako! "Razjahal" sem (te :mrgreen: ) na vrhu klanca, kjer sem potem obstal in opazoval okolico, med tem pa je motor odpeljal naprej (med hišo na levi in drvarnico na desni) ter parkiral ob drvarnici, obrnjen proti hiši.

Mislim, da lahko tole okronava kot uspešne skupinske sanje! :thumbsup:

Lahko poveš kaj več glede vstopa v drugo pozornost?

Offline Lina

• Newbie
  • *
« Reply #97 on: 14 December 2008, 19:07:52 »

hihihihi : ) super ane!!

glede vstopa v drugo pozornost pa nekako takole..ponavadi sem izgledala vstopala spontano in kot sem ugotovila se mi je to dogajalo že precej intenzivno v otroštvu-kar sem ugotovila približno dva meseca nazaj, ko sem prvič zavestno šla skozi korake v drugo pozornost.
In sem vsa ta leta vstopala v drugo pozornost, seveda pa tega z nikomer ustrezno "skomunicirala", da bi ugotovila da imam že "prirojene" sposobnosti..In si marsikatere izkušnje poskušala interpretirat na način, ki se mi je zdel "najbližje" temu kar se mi dogaja.

Če opišem zavestno vstopanje v drugo pozornost bo kar držal tisti način, ki ga je eno leto nazaj Vision vodil pri tvojih sprehodih. Verjetno je tudi pri meni on odigral to vlogo, saj se opis precej ujema z mojim. Krasen vodnik, ni kaj : )

Izgledalo pa je nekako takole. Zaspim in se v sanjah zavem, da spim, ko začutim da stiskam skupaj zobe. Odločim se, da imam dovolj tega in da bom prenehala s tem zadrževanjem napetosti. Zato si postavim namero, da bi šla v kopalnico in si pričela ščetkati zobe, da se osredotočim nanje in morda preko tega v sanjah najdem način, da neham s tovrstnim "početjem"..preprosto imam tega dovolj!
In seveda ne mine trenutek, ko že hodim v kopalnico, vzamem ščetko in si pričnem umivat zobe ter se gledat v ogledalu. Nekaj klikne v meni in se zavem-hopala, čakaj, jaz sem zdaj v postelji in ravnokar sem še v kopalnici. Relity check?? v katerem telesu sploh sem? Pogledam v svoje roke in preštejem 5 prstov..hmm..še enkrat gledam sebe v ogledalu in vidim da si ščetkam zobe in si mrmram eno pesem. Ugotovim, da mi je zanimivo, da nimam kontrole nad tisto Polono, ki se ščetka in da poleg tega ne vem-ali sem jaz zdaj tista ki spi, ali čisto ena tretja??Še enkrat pogledam v roko in vidim da se prične spreminjat, postaja zelena in odebeljena..v tistem trenutku mi klikne, da se fokusiram na nekaj drugega, saj okolica ni več stabilna. Obrnem se proti oknu in en del mene nakaže z roko jasno smer "pojdi skozi"..ne, nekaj me zadržuje in tega ne napravim-poleg tega se še majceno ustrašim, da bi morda padla dol-oziroma bolj v smislu "kam pa naj bi potem šla?" "nimam jasne namere-to ni dobro"..
Nato se še enkrat ustavim ob svoji roki (ki se že sunkovito hitro spreminja v zeleno-belo in izgublja telesno obliko), obenem pa zaznavam še Polono ki si umiva zobe in še, da spim v postelji in stiskam zobe..
Situacija postane "too much" in subtilno telo se mi zamaje-padem na lavabo v kopalnici..naenkrat se zavem, da to v realnem ni možno, da sem v preteklosti, saj že nekaj let nimamo lavaboja v kopalnici. V tem ko en del mene to zaznava, vidim celotno stvar naenkrat še iz popolnome druge perspektive-opazujem sebe "pomanjšano" sedeti na lavaboju v kopalnici-v tistem telesu imam zaprte oči ter sem mirna, poleg tega pa je moje telo gosto belo in nima "tipične" fizične oblike-za trenutek sem fascinirana nad nežnostjo sebe, nad telesom za katerega sem ves čas vedela da je moje (tako drobno in belo ter mir-spokojnost ki jo imam)..takoj zatem pa se zavem nenavadnost prizora, saj gledam sebe "iz sebe"-v drugem telesu, vidim pa se kot majhno in v drugi obliki.

Nato pričnem "paničarit" in na subtilnem nivoju klicat Visiona, naj mi pomaga "ven"..
Svoj glas slišim oddaljen in pravzaprav slišim, kot da ga kličem tam iz neke daljave, ne iz te osebe v kateri sem..Nato se prostor skrči in počasi začnem zaznavat sebe v postelji in nato glasen pok v moji glavi. Nisem še čisto "nazaj" in ujamem še nekaj nezavednih vsebin ter dogodkov iz otroštva-kot bi ulovila sanje, nato se postopoma prebudim in iščem znake, da sem v realnosti. Vstanem, grem takoj v kuhinjo in pričenem pisat dogodke.
Zraven pokadim tudi cigareto : ) hehehehe

Noro!

Prijateljica mi pravi, da počnem res hecne stvari v drugi pozornosti..Zanimivo je to, da jaz tam preprosto delujem in mi je to izgleda povsem domače-zadnje čase pa ugotavljam da k temu izredno pripomorejo nenavadne namere, ki si jih zadam tekom dneva..Namreč s svojim telesom počnem marsikaj-od razgibavanj, do skokov, obešanja, vrtenja itd. Verjetno pa je nekaj na tem, da vaje ponavljam toliko časa, da sem jih sposobna napravit tako da imam zaprte oči in lovim svoje ravnotežje brez neposredne vizualne zaznave..Npr.: skočim iz ene stopnice na drugo, z zaprtimi očmi in pri tem ohranim stabilnost. Verjamem, da lahko zaupa svojim čutom, da zaznajo oddaljenost ene stopnice od druge.

Toliko zaenkrat **

Lep pozdrav!

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #98 on: 14 December 2008, 19:48:32 »
Če prav razumem, si bolj ozaveščeno začela vstopat v drugo pozornost pred dvema mesecema in na način, ki si ga opisala?

Kako si pa tokrat vstopila?

Offline Lina

• Newbie
  • *
« Reply #99 on: 14 December 2008, 20:59:52 »
*tole bo moj prvi prihod
Prebijam se mimo množice ljudi, ki samo stojijo tam in gledajo nekam navzdol. Tudi sam poskušam videt, kaj se dogaja, a ne opazim nič konkretnega. Poslušam, kaj govorijo in na uho mi pride, da naj bi neka deklica skočila (padla?) na beton spodaj in se hudo poškodovala.
Prebijem se do betonskega obrežja in odidem levo.
*tole bo moj drugi prihod
Malo kasnej se do naju pripelje nenavaden motor. Vozi sam od sebe, izgleda "inteligenten". Grin Zanimiv mi je zaradi nenavadne oblike in čudnega "obnašanja" in izkaže se, da je prišel po mene. Sprednji del nasloni na klop in rahlo rine proti meni. Iztegnem roko in ga potrepljam (kot bi trepljal psa, ki se je prišel pocrkljat). Poskušam ga ignorirat, a še naprej vztrajno rine vame.

drugi prihod je seveda že del moje druge pozornosti, v katero sem te "rinila" : )hihihihi

hmm..izgleda da si ujel moj način- namreč prekleto rada "žrtvujem svoje fizično telo"..no, dejansko si me tako pač zaznal ti, tako sem "prepoznavna"..je pa tukaj tudi tvoja "rahločutnost".
no, tisto ni vžgalo, ker so to najine "stare zgodbe" in se zgleda podpirava v tem da gredo stvari "naprej"*
pri prevoznih sredstvih izgleda "vedno vžge" (pri meni so to živali),recimo pes-na kaj te simbolizira??prijateljstvo..?

*sem pa včeraj imela sprehod s psičkom, ki izredno živo komunicira in se izgleda veliko "naučila" *

hihihihihi

lep pozdrav

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #100 on: 15 December 2008, 09:58:23 »
Aha, razumem! ;D

Ja, "žrtve" mi nekako ne potegnejo - tega je enostavno preveč, da bi se vsakič ustavil, zgolj firbcati mi pa tudi ni (več?) zanimivo... Če bi vedel, da si ti, bi mogoče vseeno... :twisted: :mrgreen:

Pes mi simbolizira predvsem prijateljstvo in zvestobo; druge asociacije bi bile že "izsiljene" (mislim - iz prve mi ne pade nič drugega na pamet, bi moral razmišljat...).

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
[14.01.2009] Sirene [LD]
« Reply #101 on: 14 January 2009, 18:53:16 »
[Sreda, 14.01.2009]
Sirene

Zbudil ob 1:41. Približno 10 minut kasnej vzamem kombinacijo 2x LD + 1x L-teanin (500 mg), nato nazaj spat... Nekaj časa se premetavam po postelji in premišljujem, kako dolgo bo tokrat trajalo, preden bom zaspal. Razmišljam, kaj bom počel, če bom luciden in spomnim se na vodnika(/-e)... Naenkrat mi fokus premakne drugam...

5:00
Znajdem se v preletu nepoznane pokrajine.
Ni dvoma – sanjam! :mrgreen: Nekaj časa letam naokrog in naenkrat se znajdem v babičini sobi. Z mano sta dve dekleti, oblečeni v cunjice, ki več odkrivajo, kot zakrivajo. Dobim idejo, da bi izkoristil situacijo... :twisted: Kljub temu, da me prav očitno zapeljujeta, se stvari nikakor ne obračajo v pravi smeri. :P Premišljujem, če morda vendarle ni res, kar je enkrat rekel Alan glede seksa v lucidnih sanjah...
Čez čas se nam pridruži še starejša ženska in pogovor nanese na neke rastline. Starka iz žepa potegne prozoren paketek, v katerem so rjavo-sivi koščki, ki izgledajo kot kombinacija nekakšnih gobic in koreninic. Ena od deklet odide, mati pa enega navije in prižge nenavadno kadilo. Med tem mi pripoveduje, kaj to je in kakšni so učinki (škoda, da si detajlov nisem zapomnil...).
... Kasnej se nam spet pridruži še ta druga ta mlada in starka me začne odslavljat. Vprašam jo, kdo sploh so one in pove mi, da so sirene. ??? :-\ Povabi me, naj jih še obiščem, med tem pa me pospremi do vrat. Ko stopim iz hiše,
me odnese v navadne sanje...
...

Potem se zbudim. Zapišem sanje, ob 5:21 nazaj spat...

Sledijo še ene precej nenavadne nelucidne sanje...

Offline Lina

• Newbie
  • *
« Reply #102 on: 15 January 2009, 10:32:50 »

hej!
hecno, že včeraj sem ti želela odgovorit, da nadaljuj tale stavek...
Znajdem se v preletu nepoznane pokrajine. Ni dvoma – sanjam! Grin

me je res zanimalo, če lahko opišeš pokrajino, ki si jo preletel..
no, izgleda sva bila spet skupaj : )

v ponedeljek sem "naletela" na prispevek na forumu lucidne sanje-nič drugega kot tisti, kjer xfeverx sprašuje o povezavi seksualnih doživetij z lucidnimi sanjami-torej ali je lahko en tak impulz (orgazem) pripomoček za doseganje lucidnosti..
in sem morala poizkusit pri popoldanskem počitku-radovednost!! :D

kaj pa tiste precej nenavadne nelucidne sanje?

Offline Lina

• Newbie
  • *
« Reply #103 on: 15 January 2009, 10:37:08 »

no, saj veš-sem ti že večkrat omenila, da če postaviš namero, te popeljem do tvoje babice : )
mi je pa zanimivo kako se stvari prepletejo še z drugimi vsebinami!!  :twisted:

Offline Saso

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #104 on: 15 January 2009, 11:15:46 »
me je res zanimalo, če lahko opišeš pokrajino, ki si jo preletel..
no, izgleda sva bila spet skupaj : )

Bojim se, da mi je od same pokrajine ostalo bolj malo - ogromen travnik, gozd nekje v daljavi, mislim, da cesta, ki vodi preko? :-\ Premalo pozornosti sem posvečal pokrajini, me je let preveč "fasciniral". :mrgreen:

Česa se pa ti spomniš?

v ponedeljek sem "naletela" na prispevek na forumu lucidne sanje-nič drugega kot tisti, kjer xfeverx sprašuje o povezavi seksualnih doživetij z lucidnimi sanjami-torej ali je lahko en tak impulz (orgazem) pripomoček za doseganje lucidnosti..
in sem morala poizkusit pri popoldanskem počitku-radovednost!! :D

In, je orgazem služil kot... triger? :mrgreen: V mislih sem imel sicer nekaj drugega - to, da seks v lucidnih sanjah ni možen. Če dobro premislim, mi tole ni čisto jasno... :-\

kaj pa tiste precej nenavadne nelucidne sanje?

Mamin novi "prijatelj" (nenavaden možakar...), s katerim smo se dobili na (železniški ali avtobusni) postaji, nekakšno "družinsko" srečanje, dekleta (sorodnice?) v seksi oblačilih (kot nekakšna predstava kurtizan?)...