Pogoji uporabe

Na tej strani so opisani pogoji uporabe spletne strani Umetnost Sanjanja.

Namen

Namen spletne strani Umetnost Sanjanja (v nadaljevanju spletne strani oziroma strani) je obiskovalcu nuditi širok nabor različnih informacij o lucidnem sanjanju in predstaviti avtorjeve osebne izkušnje z doseganjem lucidnosti in sanjanjem na splošno.

Storitve in produkti

Storitve in produkti, ki so na voljo v okviru spletne strani, so dostopni preko menija TRGOVINA v osnovnem meniju strani. Podrobnejše informacije o posamezni storitvi oziroma produktu so podane v opisu storitve oziroma produkta. Vsi produkti, ki so naprodaj preko spletne strani, so namenjeni izključno raziskovanju in izobraževanju in ne zaužitju. Vsaka druga uporaba je strogo prepovedana in je izključno na lastno odgovornost.

Sodelovanje z Amazon

Amazon od svojih oglaševalcev zahteva, da obvestijo svoje obiskovalce o vključenosti v njihove partnerske programe. Obveščam vas torej, da je spletna stran Umetnost Sanjanja vključena v Amazon Services LCC Associates Program, ki omogoča provizijski zaslužek za oglaševanje in prodajo izdelkov iz Amazon.com na tej strani.

Cene

Vse cene na spletni strani so navedene v EUR (vključno s cenami produktov iz Amazon-a, pri katerih je valuta dejansko USD in je EUR prikazan zgolj zaradi tehnične omejitve spletne trgovine) in se lahko spreminjajo brez predhodnega obvestila. Cene ne vključujejo stroškov pošiljanja in dostave, ki se prištejejo h kupnini in jih krije kupec.

Naročanje

Preko spletne strani lahko poleg priročnika Vrata Sanjanja in sanjskega dnevnika Dream eXplorer naročite tudi različne tinkture ter nekatere rastline in prehranska dopolnila za sanjanje. Registracija za naročilo preko spletne strani Umetnost Sanjanja ni potrebna.

Za naročanje artiklov preko Amazon.com veljajo Amazon-ovi pogoji poslovanja.

Plačilo

Plačilo za nakupe in naročilo storitev preko spletne strani je trenutno možno

  • z direktnim nakazilom na PayPal (ime PayPal računa prejmete po oddaji naročila),
  • po povzetju (priporočeno).

Za naročilo artiklov preko Amazon.com veljajo Amazon-ovi plačilni pogoji.

Pošiljanje

Artikli se pošiljajo preko Pošte Slovenije. Za naročila do vključno 40 € se stroške pakiranja in pošiljanja po ceniku pošte prišteje h kupnini, za naročila nad 40 € je poštnina brezplačna.

Za pošiljanje artiklov, naročenih preko Amazon.com, veljajo Amazon-ovi pogoji poslovanja.

Starostna omejitev

Nakupe preko spletne strani lahko opravijo izključno polnoletne osebe. V primeru suma, da je kupec mladoletna oseba, se lahko nakup zavrne.

Omejitev odgovornosti

Namen spletne strani je posredovanje širokega nabora informacij na temo lucidnega sanjanja. Avtor si prizadeva, da bi zagotovil točnost in pravilnost podatkov, zbranih na teh straneh, kljub temu pa ni mogoče zagotoviti popolne pravilnosti ter odsotnosti pravopisnih in vsebinskih napak. Avtor ni odgovoren za morebitne napake in posledice, ki bi izhajale iz le-teh.

Namen spletne strani ali avtorja ni diagnosticiranje, odpravljanje ali preprečevanje zdravstvenih in/ali psiholoških težav. Čeprav so na spletni strani opisane tudi osebne izkušnje avtorja z uporabo različnih rastlin in prehranskih dopolnil, pa to na noben način ni namenjeno napeljevanju drugih k uporabi le-teh. Vsaka uporaba tehnik, postopkov in/ali prehranskih dopolnil je izključno na lastno odgovornost.

INFORMACIJE NA SPLETNI STRANI SO PODANE “KOT-SO”. AVTOR NE PREVZEMA NOBENE ODGOVORNOSTI ZA FIZIČNE ALI PRAVNE OSEBE, POVEZANIH Z MOREBITNIMI IZGUBAMI ALI ŠKODO, POSREDNO ALI NEPOSREDNO POVEZANO Z UPORABO INFORMACIJ NA TEJ STRANI. INFORMACIJE NE NUDIJO NIKAKRŠNIH ZAGOTOVIL, POVEDANIH ALI NAKAZANIH.

Na spletni strani so (lahko tudi) povezave na zunanje spletne strani, nad katerimi ni nadzora nad vsebino in/ali dostopnostjo teh strani. Vsebnost povezav ne predstavlja priporočila za obisk ali ogled.

Po najboljših močeh poskušamo zagotoviti dostopnost in normalno delovanje spletne strani. Ne prevzemamo pa odgovornosti za začasno nedostopnost, vezano na tehnične težave, nastale izven našega dosega.

Če se s temi pogoji ne strinjate, spletne strani ne uporabljajte.

Zadnja posodobitev: 12. 06. 2016