Politika zasebnosti

Ta politika zasebnosti opredeljuje, kako spletna stran Umetnost Sanjanja uporablja in varuje osebne informacije, ki jih posredujete spletni strani, ko jo uporabljate.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za sledenje informacij o uporabnikih. Ti podatki vključujejo datum/uro obiska, ogledane strani in naročene proizvode. Dodatne informacije o piškotkih: link

Ostali podatki, ki jih lahko zbiramo

Spletna stran lahko zabeleži vaš IP naslov za pomoč pri diagnosticiranju težav s spletnim strežnikom in za administriranje spletne strani. Ti podatki se primarno uporabljajo za splošno spremljanje prometa in varnost.

Zbiramo lahko tudi naslednje podatke:

  • vaše ime;
  • kontaktne infromacije, vključno z elektronskim naslovom;
  • druge informacije, vezane na storitve spletne strani.

Kaj počnemo z zbranimi informacijami

Te informacije potrebujemo za razumevanje vaših potreb in zagotavljanje kvalitetnejše storitve, z naslednjimi razlogi:

  • za lastne evidence;
  • zbrane informacije lahko uporabimo za izboljšanje produktov in storitev;
  • občasno vam lahko posredujemo promocijska sporočila z obvestili o novih produktih, posebnih ponudbah in druge informacije, za katere smatramo, da vas utegnejo zanimati, na elektronski naslov, ki ste ga posredovali;
  • občasno vas lahko kontaktiramo tudi za izvedbo marketinških raziskav, pridobljene informacije pa lahko uporabimo za izboljšanje spletne strani, produktov in storitev.
Nadzor osebnih podatkov

Zbiranje zasebnih podatkov in njihovo uporabo lahko lahko omejite na sledeče načine:

  • ko spletni obrazec od vas zahteva vnos podatkov, poiščite polje v katerem označite, da ne želite, da vaše podatke kdo uporabi za namene oglaševanja;
  • če ste se predhodno strinjali z uporabo svojih osebnih informacij za namene oglaševanja, a ste si premislili, nam to sporočite s pošiljanjem elektronskega sporočila na [email protected]

Če menite, da so vaši podatki, ki jih posedujemo, nepravilni ali nepopolni, nas o tem prosim čim prej obvestite po elektronski pošti [email protected]. V najkrajšem času bomo podatke posodobili in odpravili nepravilnosti.

Varnost

Spletna stran se zavezuje k varovanju vaših zasebnih podatkov. V primeru, ko spletna stran zahteva vnos vaših osenih podatkov, s pomočjo katerih ste lahko identificirani pri uporabi spletne strani, vam zagotavljamo, da so ti podatki namenjeni izključno uporabi, opisani v tej izjavi.

Prizadevamo si zagotoviti varnost vaših podatkov. Z namenom preprečevanja nepooblaščenega dostopa ali razkritja skušamo zagotovili vse potrebno za varovanje informacij, pridobljenih preko spletne strani.

Vaših osebnih podatkov ne bomo prodali, posredovali ali oddali tretjim osebam, razen če imamo za to vaše dovoljenje ali pa je za to utemeljena zakonska podlaga. Vaše osebne podatke lahko uporabimo za pošiljanje promocijskih informacij tretje strani, za katere menimo, da vas utegnejo zanimati, če nam sporočite, da vas to zanima.

Zunanje povezave

Spletna stran lahko vsebuje povezave na zunanje spletne strani s podobno vsebino. Ko enkrat uporabite te povezave ali zapustite našo stran, upoštevajte, da nimamo nadzora nad vsebino in/ali politiko zasebnosti te strani, zato ne moremo biti odgovorni za varnost in zasebnost katerihkoli informacij, ki jih posredujete takim stranem. Za dodatne informacije preverite politiko zasebnosti obiskane spletne strani.

Javni forum

Spletna stran obiskovalcem nudi dostop do javnega foruma in povezavo na Facebook. Prosim, upoštevajte, da so informacije, ki jih razkrijete na takšnih mestih, postale javne informacije, zato presodite o tem, katere informacije želite deliti z drugimi.

Spletna stran lahko občasno spremeni to izjavo s posodobitvijo te strani (članka). O spremembah boste obveščeni preko te spletne strani.

Zadnja posodobitev: 12. 06. 2016