Potovanje v Kraljestvo rastlin

Zelene rastline nam v sebi držijo spomin “raja na Zemlji”. Dimenzija njihovega sveta se razprostira čez našo, istočasno obstaja in pronica skozi našo realnost. Rastline živijo povsod okoli nas in nam ponujajo vrata, da bi vstopili in spoznali njihovo realnost. V njihov svet vstopimo skozi odprto srce.

Zavest rastlin ni vezana na telo. Bitje rastline v svoje telo prosto vstopa in izstopa, brez procesa rojstva in smrti. Bitje rastline je vezano na svojo vrsto kot celoto. To pomeni, da rastline ne ubijemo, če jo izruvamo iz zemlje, saj bitje te rastline živi še po vseh drugih rastlinah iste vrste. Tudi če posekamo drevo, se elemental drevesa preseli v drugo drevo iste vrste, problem pri tem pa je, da elemental skrbi za ravnotežje v pokrajini. Če drevo posekamo, nima več v tisti pokrajini točke materializacije, iz katere bi lahko deloval. Taka pokrajina mora na novo in na drug način spet vzpostaviti ravnotežje.

Rastline so na Zemlji zaradi ljudi. Njihov namen je predajati človeku svojo energijo. Svoje zapise lahko predajajo na več načinov: s tem, da rastline uživamo, vonjamo, jih kadimo,… Njihove zapise lahko beremo kot knjigo; vsaka rastlina bi na nivoju zavesti rada človeka naučila delati to, kar zna sama.

Pridružite se potovanju v Kraljestvo rastlin in odkrivanju njihovih skrivnosti. Navodila za prvo nalogo bodo na forumu objavljena v petek, 21. 6. 2013, do takrat pa vas vabim, da svoj namen za sodelovanje izrazite v tej temi.

Lepo vabljeni!

 
 
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.