Nov sanjalski program – Inkubator sanj

Sanjanje že od nekdaj velja za eno od orodij šamanov in zdravilcev v tradicionalnih kulturah po vsem svetu. Sanje so najbolj naraven način prehoda iz običajnega v spremenjeno stanje zavesti, v katerem lahko pridemo do najrazličnejših informacij, učenja in zdravljenja. Ta prehod in spremljajoča stanja zavesti doživljamo prav vsi in večkrat na noč, a se izkušenj ob bujenju le redko spomnimo. S konsistentnostjo, vztrajnostjo in prakso pa lahko to spremenimo. Če želite izvedeti, kako, vas vabim v nov sanjalski program – Inkubator  sanj.

Vision of Time

Inkubator sanj je 10-tedenski sanjalski program, namenjen vsem, ki si želite spoznati svoje sanje in v njih aktivno (so)delovati. Je proces, skozi katerega boste postopoma spoznali osnovne tehnike in orodja za delo s sanjami ter se z izvajanjem različnih nalog popolnoma potopili v subtilne procese sanjanja.

Na srečanjih, ki bodo potekala enkrat tedensko (ob ponedeljkih med 19. in 21. uro) v Ljubljani, bomo skupaj predebatirali o vašem napredku in izzivih ter skozi pogovor ozavestili in transformirali osebne blokade.

Zakaj se udeležiti?

– priložnost, da se spoznate s svojimi sanjami in izkoristite njihov (skriti) potencial
– sodelovanje v (majhni) skupini, v kateri se ustvari varen prostor za individualne procese
– delo v skupini ustvarja skupinsko dinamiko, ki energijsko podpira udeležence in jim pomaga pri osebnem napredovanju
– priložnost, da o svojem napredku in morebitnih težavah spregovorite z ostalimi udeleženci in izkušenim sanjalcem
– spoznali boste tehnike in postopke za učinkovito in uspešno sanjanje ter se naučili najstarejše in najpomembnejše tehnike, ki vam bo pomagala pri tudi ozaveščanju v sanjah

Prijava

Število prostih mest je omejeno na maksimalno 5 oseb. Prijave do zapolnitve prostih mest (oziroma najkasneje do nedelje, 2. 10. 2016) sprejemam na [email protected]. V polje Zadeva/Subject vpišite “Inkubator sanj“. Lokacijo in termin prvega srečanja bodo udeleženci prejeli po elektronski pošti.

Cena programa znaša 200 € in vključuje

– organizacijo in izvedbo desetih srečanj, ki se bodo izvajala enkrat tedensko in bodo trajala po dve uri
– elektronski priročnik Vrata Sanjanja
– dodatno darilce za vse udeležence

Plačilo

– v enkratnem znesku pred začetkom ali
– v dveh obrokih (prvi del pred začetkom in drugi del ob petem srečanju)

Izvajalec: Sašo Drobnič

Vabljeni!


21. 9. 2016

Obveščam vas, da so vsa mesta za oktobrski termin sanjalskega programa Inkubator sanj zasedena.

Glede na to, da je za program precejšnje zanimanje in še vedno dobivam prijave, sem se odločil, da bom v bližnji prihodnosti naredil še kakšno dodatno skupino. Vaše prijave še naprej sprejemam na [email protected] (v polje Zadeva/Subject vpišite “Inkubator sanj“), informacije o lokaciji in terminu prvega srečanja pa bodo prijavljeni prejeli na mail, ko bo nova skupina sestavljena.

Dodatne informacije o programu so na voljo tukaj.

Lepo vabljeni!

 
 
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.